Puhoksen valot

VALOA PIMEYTEEN PUHOKSEN VALOT -TAPAHTUMASSA MARRASKUUSSA - MYYJÄ- JA ESIINTYJÄHAKU AUKI


Elämyksellinen Puhoksen valot -tapahtuma järjestetään jälleen Kiteellä, Vanhassa Puhoksessa lauantaina 18.11.2023. Viime vuoden tapahtuma keräsi Vanhaan Puhokseen yli 3000 kävijää ympäri maakuntaa ja sen ulkopuolelta. Puhoksen valoihin haetaan esiintyjiä ja myyjiä avoimen haun kautta ja haku on nyt auki.

- Haluamme jälleen tuottaa tapahtumavieraillemme elämyksiä upean valaistuksen, hyvän ruoan ja esitysten avulla. Viime vuodesta jäi itselleni mieleen Tohmajärven teatterin esitys perinnenavetan ylisillä, mieslaulajien laulut myllyniemessä, kaikki ihanat käsitöiden tekijät, Tasapään kyläyhdistyksen herkullinen glögi sekä Kakkuleipuri Hannan luvattoman herkullinen pop up -kahvila, muistelee Kaisu Leinonen Puhoksen kehittämisyhdistyksestä

Myyntipaikkaa tapahtumaa voi hakea yritykset, yhdistykset, koululuokat tai vaikka yksityishenkilöt ja myytävät tuotteet voivat olla kaikkea herkuista käsitöihin. 


Esiintyjähaulla haetaan Puhoksen valoihin esityksiä, jotka voivat olla tanssia, musiikkia, teatteria, runoutta tai vaikka maalaustaidetta. Puhoksen valot -tapahtuma on erinomainen tilaisuus erilaisille harrastusryhmille tuoda omaa osaamistaan ja toimintaa esille. 


- Esitysideoita voidaan pohtia myös yhdessä, mikäli halua esiintymiseen löytyy, mutta idean kanssa kaipaa apuja. Jos on yhtään halua osallistua tapahtuman tekemiseen, niin meihin voi mielihyvin olla yhteydessä. Hienoja juttuja on kyllä jälleen tulossa, jatkaa Leinonen


Hakulomakkeet löytyvät Puhoksen kehittämisyhdistyksen somekanavien ja nettisivujen kautta. Haku on auki 7.10.2023 saakka.


Tapahtuman järjestää Puhoksen kehittämisyhdistys ry yhdessä eri toimijoiden kanssa.


Hae myyntipaikkaa: https://forms.gle/osuznzGYi6k7iDfD7

Hae esiintyjäksi: https://forms.gle/osuznzGYi6k7iDfD7


Lisätietoja:

puhoksenkehittamisyhdistys@gmail.com